Websites

Stmedia maakt en beheert ook websites. Of het nou gaat om een nieuwe website, of een bestaande website up to dat houden, wij doen het.

Nieuwe website

Wilt u een volledig nieuwe website? Na goed overleg over hoe deze er uit moet zien, en wat de site moet kunnen, wordt er een voorstel gedaan. Er kan vervolgens gekozen worden voor een training om de site zelf up-to-date te houden, óf wij faciliteren dit.

Content management

Of het nou gaat om een website welke wij gemaakt hebben, of een bestaande website, wij kunnen deze qua content beheren. Het schrijven en plaatsen van geoptimaliseerde content is geen enkel probleem.

Milsimsport.nl

milsimsport

Milsimsport is een organisatie welke airsoftevenementen organiseert in Deventer. De oude website sloot niet aan bij de doelgroep en is dus volledig vernieuwd.

De website is qua design volledig op de schop gegaan. Deze heeft qua kleur en vorm nu heel veel overeenkomsten met de airsoftsport. Ook qua functionaliteiten en gebruikersvriendelijkheid is de site ontzettend uitgebreid. Het ticketsysteem is veel gebruikersvriendelijker voor zowel klant als beheerder.

Bekijk 'm live: www.milsimsport.nl

Focuspmc.nl

focuspmc

Focuspmc.nl is de zakelijke website van projectmanager Raymond Gerritsen.

De klant had in dit geval al een heel helder beeld over hoe de website er uit moet zien. Dat is enerzijds fijn, maar ook een uitdaging. Er is daarom veel maatwerk geschreven in functionaliteiten om de website te laten voldoen aan het design. Maar ook voor de beheerders is de website fijn en snel te onderhouden.

Bekijk 'm live: focuspmc.nl