Video

Stmedia kan video opnemen, monteren en klaarstomen voor zowel displayschermen, website en social media.

We hebben een breed scala aan apparuur in-house:

  • Verschillende Full HD spiegelreflexcamera’s (5DSr, 5D2, 70D)
  • Fisheye, wide-angle, 50 1.4, all-round en 70-200 zoom lens
  • Drone (4K stabilized shots)
  • Ronin-M stabilizer (voor super steady lopende/bewegende beelden)
  • Blackmagic cinema (4K cinema-kwaliteit beelden)
  • GoPro Hero 3 (Full HD “on vehicle/person” shots).

Short story: George and his house

Went to a friend to help him rebuilding his house. He’s getting married, and he and his wife-to-be are demolishing the house in order to build a new one. During a break, I grabbed my camera just to make a super short movie about what was going on there. Purely filmed with the Blackmagic Production Camera 4K.

BMX World Cup Papendal (work in progress)

Mei 2017 – Tijdens de BMX World Cup in Papendal heb ik gebruik gemaakt van de compacte 70D, Ronin-M Stabilizer en de DJI Mavic Pro 4K drone. 

Zorgverzekeraar IZZ – Marikenloop

Mei 2017 – Zorgverzekeraar IZZ (nu VGZ voor de Zorg) was tijdens de Marikenloop 2017 aanwezig als sponsor. Zo hadden ze een hele gave “stand” waar ze verzekerden verwelkomden en in de watten legde. Mag ook wel, want vervolgens moesten ze 5, 7.5 of 10 km hardlopen. Er is hier gebruik gemaakt van de Ronin-M Stabilizer, 70D en DJI Mavic Pro. De video is speciaal gemonteerd in 1080X1080. Dit is namelijk zowel op pc, tablet als mobiel goed te bekijken. De tekst is bewust groter gemaakt met een donkere subtiele achtergrond. Ook dit helpt bij de begrijpelijkheid op alle devices.

VGZ Seminar “Zinnige Zorg”

Mei 2017 – Zorgverzekeraar VGZ houdt regelmatig seminars. Om potentiële bezoekers een indruk te geven van een seminar hebben we een korte video gemaakt van één van de seminars; Zinnige Zorg. Hier is gebruik gemaakt van de Ronin-M met 70D en op statief de 5DSr met 70-200 lens.

Milsimsport weekend video

Juli 2015 – Airsoft is een sport waarbij twee teams elkaar te lijf gaan. Net zoals paintball, maar dan met kleinere, harde balletjes (bb’s). Na een weekend ook wat gefilmt te hebben heb ik daar een montage van gemaakt.

Milsimsport Promo “The sound of Airsoft”

Maart 2014 – Om het Milsimsport-veld in Deventer op ludieke wijze op de kaart te zetten binnen Airsoftend-Nederland hebben we een kleine promo-video gemaakt. Qua style hebben we de video’s van de Landmacht aangehouden. Deze hebben ook het zelfde blauwige profiel.