Video

Videocontent wordt steeds makkelijker overal te bekijken. In tegenstelling tot tekst hoeven mensen alleen op play te drukken, en gaat de rest vanzelf.

Van 3D animaties, actiebeelden tot 3D video, het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Hieronder drie voorbeeldvideo’s.

Note: De laatste paar jaar heb ik met nieuwe hardware/software/technieken slechts wat testjes gedaan. Onderstaand werk is ter indicatie maar laat verreweg niet het maximale zien wat ik kan. Tijd voor een nieuw professioneel project? Ik denk van wel.

New York to Miami trailer

Deze video heb ik voor vrienden gemaakt als teaser voor beelden welke ik in Amerika geschoten heb. Verder geen professioneel hoogstandje, maar de edit is best lekker gelukt. 

Milsimsport weekend video

Airsoft is een sport waarbij twee teams elkaar te lijf gaan. Net zoals paintball, maar dan met kleinere, harde balletjes (bb’s). Na een weekend ook wat gefilmt te hebben heb ik daar een montage van gemaakt.

Milsimsport Promo “The sound of Airsoft”

Om het Milsimsport-veld in Deventer op ludieke wijze op de kaart te zetten binnen Airsoftend-Nederland hebben we een kleine promo-video gemaakt. Qua style hebben we de video’s van de Landmacht aangehouden. Deze hebben ook het zelfde blauwige profiel.